PekkaMurto

Terrosrismi on Euroopan demografisessa kriisissä sivuseikka

Brysselin terrori-iskujen jälkeen tapahtui jälleen mitä odottaa saattoi. Eurooppalainen eliitti, vihervasemmisto ja liberalismi-utopistit marssivat kadulle kurkku suorana eurooppalaisia arvoja ja suvaitsevuutta vannomaan. Oli rumpua, kitaraa, käsikyykkyä, lakanaa. Innokkaimmat maailman pelastajat tietysti päivittivät facebook-kuvansa liputettuun versioon, vaikka tarkoitukseni ei sinänsä ole loukata heitä. Tämä kaikki on minusta kuitenkin täysin väärä lähestymistapa Euroopan todelliseen ongelmaan, joka on kansainvaellus.

Eurooppalaisten vielä voivotellessa tapahtunutta soluttautuu vihaisia kehitysmaiden nuoria miehiä koko ajan Eurooppaan. Tarkoitanko, että esim. kaksoisvirtain alueelta tulevat ihmiset tulevat kehitysmaista? En sentään aivan tarkalleen, mutta valitettavasti heidän käytöksensä antaa sellaisen kuvan. Joka tapauksessa heidän koulutustasonsa on alhainen, uskontonsa oikeasti suvaitsematon, eikä heillä ole aikomustakaan integroitua eurooppalaisiin yhteiskuntiin, sillä perhe ja sukuyhteisö menevät heillä koulutuksen ja yhteiskunnan edelle. Kansaa raivostuttaa näiden henkilöiden amatöörimäinen kotouttaminen, kuten verorahoillamme tapahtuva tapakoulutus: naisen silmiin katsominen ei tarkoita "sitä", uimahallissa mennään miesten puolelle, Prismasta ei kannata varastaa valvontakameroiden takia jne. Nämä henkilöt tulevat ihmiskunnan kaupunkikulttuurin kehtoalueelta ja ymmärtävät kyllä halutessaan tämäntyyppiset asiat. Viime viikolla tehty turvapaikanhakijoiden koulutusselvitys oli epätieteellinen ja heidän suurta sivistystasoaan hehkutettiin, vaikka samat henkilöt eivät osanneet edes täyttää lomakkeita.

Maapallolla on liikaa ihmisiä ja nykyisessä kansainvaelluksessa on mielestäni kaksi aaltoa: arabivyöhykkeiltä tulevat ja muut kehitysmaiden ihmiset. En ala tässä latomaan tilastoja numeroina, mutta eräiden arvioiden mukaan Euroopan rajoilla odottaa 20 miljoonaa ihmistä tänne pääsyä. Maailman väkiluvun arvioidaan olevan vuosisadan lopussa yli 10 miljardia. Euroopassa tästä määrästä asuu alle 700 miljoonaa, Afrikassa 3,5 miljardia ja Aasiassa yli 4,5 miljardia. Kaikkien hälytysmerkkien pitää soida tällaista kauhukuvaa ajatellessa, tilannetta ei kestä sen enempää luonto kuin ihminenkään.

Väestötieteilijöiden mukaan tilanne Saksassa muuttuu peruuttamattomasti jo vuoden 2020 tienoilla. Vaikka maan väkiluku on nyt 81,5 miljoonaa, on väestö ikääntyvää ja  maan asukkaista on jo nyt 20 % ulkomaalaistaustaisia. Viime vuonna maahan tuli yli 700 000 muslimia ja heitä on maassa jo lähes 6 miljoonaa. Suurin osa heistä on nuoria ja tilastoja onkin syytä vertailla nuorten maahantulijoiden ja nuoren kantaväestön välillä. On vain matemaattinen laskutoimistus, milloin tämä muukalaisjoukko tekee kulttuurikaappauksen Saksan kaltaisissa maissa ja tämän jälkeen eurooppalainen kulttuurimme, uskontomme ja sivistyksemme on peruuttamattomasti tuhoutunut ikuisiksi ajoiksi. SPR:n hyvää tarkoittava tv-mainoskampanja Eurooppaan tulevista naisista ja lapsista on ontuva tilastojen ja tv-kuvien kertoessa aivan muuta. Tällainen kömpelö tunteisiin vaikuttaminen vie vain sympatiaa pois. Miksi emme auta heitä lähtöalueilla? Euroopasta nämä vihaiset nuoret miehet eivät ikinä lähde vapaaehtoisesti pois, vaan eipä sitä moni sinisilmäinen eurooppalainen selvästi haluakaan. Maahanmuuttajien työllistyminen on myytti ja Suomessa ulkomaalaisista vain saksalaiset tuottavat työllään enemmän rahaa kuin tulonsiirtoina saavat. Eurooppalainen kulttuurimme on tuhoutumassa kansainvaelluksen hyökyaaltoon. Nyt on kriittinen vaihe ja aikaa lopulliseen kultturin romahdukseen on enää muutama vuosi. Angela Merkel on jäämässä yhdeksi Saksan historian synkimmistä hahmoista, niin hyvää kuin hän pohjimmiltaan tarkoittaakin.

Mitä pitäisi tehdä? Tilanne tuntuu kärjistyvän päivä päivältä ja Eurooppa on jakautunut kahteen leiriin valtioiden sisällä ja osin hiiden välillä. Ei äärioikeisto, vaan tavallinen kansa marssii kaduilla perheiden, kristittyjen arvojen ja oman kulttuurin puolesta. Konflikti Syyriassa on saatava lopuumaan ja tarvittaessa on käytettävä jalkaväen taisteluvoimaa, sillä ilmapommitukset ovat vain miltei raukkamaista voimannäyttöä, jolla todellisuudessa osoitetaan lähes kammoa vihollista kohtaan omien tappioiden pelossa. Ihmiset maksavat Euroopassa minkä tahansa kiskuriveron, kunhan nämä huonosti käyttäytyvät toisuskoiset nuoret miehet saadaan täältä pois. Mikä tahansa eurooppalainen taistelutappio tässä "vapaustaistelussa" on parempi kuin epämääräinen auttaminen siellä ja täällä. Millä tahansa hinnalla voimme kustantaa avustusleirit kaaosalueella, kunhan meidän ei tarvitse täällä amatöörimäisesti hoitaa tätä irvokasta ja suunnitelmatonta näytelmää. Kaikista hädänalaisimmat eivät pääse edes lähtemään mihinkään. On tehtävä sellainen rauhansopimus, joka alueella pitää, vaikka ajatus on sinänsä täysin naurettava paikallista kultturia seuraten. Mukavuus turvapaikanhakukulttuuri on myös lopetettava. Jos ottaa yhden turvapaikanhakijan, tulee tilalle heti kymmenen uutta. Maapallolla on liikaa ihmisiä ja kaikki haluavat soluttautua Länsi-Eurooppaan, jossa on sodanjälkeisessä hyvinvoinnissa, vasemmistolaisudessa ja unioni-huumassa menettetty jo todellisuuden taju.

On aivan sama tapahtuuko terrori-isku, tai vaikka kymmenen, jos samanaikaisesti luovumme ilman vastarintaa omista arvoistamme, tavoistamme, uskonnostamme ja jopa verenperinnöstämmekin. Maailmanhistoriasta tulee mieleen lähinnä surullinen uuden maailman valloitus. Luonnosta tulee mieleen muurahaispesä, jonne vieraslajike soluttautuu ja lopulta valloittaa koko pesän. Enkö minä siis vastustakaan terrorismia? Vastustan, mutta vielä enemmän inhoan eurooppalaisten päättäjien errorismia, jossa todellinen ongelma piilotetaan taas lentävän maton alle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Petteri Hiienkoski

Niinpä. Mutta tapahtumilla tuppaa yleensä olemaan taustansa. Tiivistin analyysini kehityksestä artikkeliin "Brysselin terrori-iskujen syyt ja keinot terrorismin torjuntaan".
http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Länsimaisesta yhteiskunnasta lähtevien islamistien taustalle on mielestäni islamin olemus ja toisaalta länsimaisen yhteiskunnan moraalinen nykytila:
"Islamin haaste ja länsimaisen kulttuurin juuret" http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Käyttäjän PekkaMurto kuva
Pekka Murto

On totta että suurvallat ovat huseeranneet mm. Irakissa ja Afganistanissa ja nyt näistä maista vaelletaan Eurooppaan. Totta on myös länsi-eurooppalainen siirtomaaterrori, jonka näkyvimpiä merkkejä on juuri Bryssel, jonka loistosta on paljon rakennettu köyhien afrikkalaisten riistolla ja katkotuilla käsillä.

Maapallolla on silti liikaa ihmisiä ja koko islamilainen kulttuuri on pysähtyneessä tilassa. Koko eurooppalainen kulttuurimme on tuhoutumassa islamilaiseen hyökyyn sekä tulevaan vielä laajamittaisempaan afrikkalaiseen kansainvaellukseen. Välinpitämättömät eurooppalaiset vain nauravat ilmiölle, syynä mm. ihmisen lyhytnäköisyys tulevaisuutta ajatellen, sekä yleinen mukavuudenhalu ja kevytmielisyys. Jopa paavi on mukana tässä "krislamilaisessa naivismissa".

Toimituksen poiminnat